Wanneer de tijd stil staat bij afscheid

Het leven kent vele en unieke momenten. Natuurgetrouw aan het leven is de dood. Afscheid nemen van iemand die je lief is, dat is heel verdrietig. Geef me je verhaal en al luisterend zoek ik de essentie op. Als woorddienstbegeleider zal ik het verhaal schrijven van de eigen natuurgetrouwe verbinding die de overledene had met het leven en met de mensen om hem of haar heen.     

 

Woorddienstbegeleider 

 

Een leven lang, in natuurgetrouwe verbinding met het leven. 

In Memoriam wil zeggen:  in herinnering. 

Mijn signatuur van schrijven is natuurgetrouw aan het leven. Het leven is sterk en kwetsbaar tegelijk. Herinneringen, momenten en gebeurtenissen zijn gegroeid naar hoe het is. 

Het levensverhaal vormt een geheel van kleine bloempjes vreugde en verdriet, met de takjes liefde en ware ontmoetingen en met blaadjes van geduld die zijn geweven, tijdens het leven.

 

Van welkomstwoord naar slotzin.

Met liefdevolle pen schrijf ik als eerbetoon aan de overledene, het welkomstwoord, tekst bij het aansteken van de kaarsen of een ander ritueel, aankondiging van sprekers en muziekstukken, het in memoriam/levensverhaal, tot aan het slotwoord.  

 

Om een In memoriam of een levensverhaal te schrijven, heb ik de training gevolgd bij: Werkplaats voor Levensverhalen en Docendo. 

* Het levensverhaal schrijven bij leven.  

* Het levensverhaal na overlijden.

* Van welkomstwoord naar slotzin.

 

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen: 06-13515990 of schrijven via de email naar info@frannatuurlijk.nl  

 

DSCI0835
IMG_0266 (2)
IMG_0310
DSCI0763 (2)