Natuurgetrouw

Trouwen,  partnerschap registreren of opnieuw het huwelijksjubileum herzien, dat is een oprechte stap die je feestelijke aandacht wilt geven.       

Je voelt, je meent en je wilt zo graag samen zijn en samen een lange en fijne toekomst in gaan -of daarin verder gaan.

De natuur zal daarin een belangrijke rol spelen. Je eigen natuur en de natuur van de ander.

Graag wil ik jullie trouwgelofte begeleiden en formaliseren als BaBs of als Ceremonieel spreker.

De ceremoniële huwelijksdag

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand       Als BaBs in de gemeente waar je gaat trouwen.

Ceremonieel huwelijk                                                          Als ceremonieel spreker op de plek waar jullie willen gaan trouwen.

Hernieuwing van jullie trouwgelofte                                                                           

Als BaBs of als ceremonieel spreker bij een huwelijksjubileum of jullie zijn opnieuw weer samen, ten overstaan van familie en vrienden, tijdens jullie feest,  JA, te zeggen tegen elkaar.

Ervaring

Mijn ervaring met spreken in het openbaar is divers. Ik vind het fijn om te doen en ik houd van een gedegen voorbereiding. Om een ceremonieel spreker of Babs voor een dag te worden, heb ik bij Bestuurlijk Nederland de BaBsen- training gevolgd zodat ik op professionele wijze als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk mag en kan voltrekken.

Werkwijze

  • Maak telefonisch een afspraak 06-13515990 of stuur een email naar info@frannatuurlijk.nl  Samen gaan we in gesprek met elkaar en ga ik jullie trouwdag en jullie ideeën in beeld brengen. Ik ga jullie speciale wensen, jullie verhaal, jullie liefde, vertalen naar een mooie plechtigheid.
IMG-20190513-WA0009